Despre noi -
Str. Budiului, Nr.68, 540390, Targu Mures 0729807715 [email protected]

Despre noi

Bine ati venit pe pagina de web a companiei Partybox RO S.R.L.!

In gama noastra variata de produse gasiti aproape orice produs aveti nevoie pentru identificarea participantilor unui eveniment de succes. Produsele confectionate de catre compania noastra si-au dovedit calitatea peste tot in Europa.

Firma-mama a fost fondata in luna mai anul 2004, cu scopul de a transforma in realitate visul tinut secret a doi baieti recent deveniti adulti, si anume de a deveni atat de cunoscuti pe piata de identificare a clientilor, incat sa fie mandri si nepotii lor de ei.

Rezumandu-ne la cei 10 ani, putem spune ca ei nu numai si-au transformat visul in realitate ci l-au si depasit.

Compania Partybox RO SRL dispune de un birou independent in Romania, pe langa acesta mai sunt birouri si in Slovacia, Ungaria si in Cehia. Potrivit planurilor noastre anul acesta se deschid inca doua puncturi de lucru pe malurile aglomerate ale Croatiei si Spaniei.

Grupul nostru de firme ofera locuri de munca pentru peste 20 de persoane, de care putem fi mandri in vremurile acestea mai putin favorabile.

Aceasta crestere, evoluare nu ar fi fost posibila daca nu am fi castigat incerederea clientilor nostri.

Numarul clientilor multumiti de produsele noastre a depasit deja 17000.

Colegii nostrii sunt pregatiti profesional si va ajuta cu cea mai mare placere ca participantii la evenimentul Dumenavoastra sa fie identificati, gestionati.

Contactati-ne cu incredere la adresa de e-mail [email protected] sau telefonic!