Snururi textile -
Str. Budiului, Nr.68, 540390, Targu Mures 0729807715 [email protected]

Snururi textile personalizate

nyakpánt, nyakszalag gyártás,  full color nyakpánt - partybox.hu

Va oferim o gama larga de snururi textile, ce sunt confectionate de firma noastra. Snururile sunt de calitate superioara, in variante nelimitate, cu accesorii, la cele mai mici preturi si cu cel mai scurt timp de productie.

Material de baza: 100% polyester
 - Saten polyester plat - latime disponibila: 15, 20, 25 mm
 - Saten polyester ripsat - latime disponibila:  20 mm

Tehnologia productiei: Personalizare full color prin metoda de sublimare, astfel pretul produsului nu este afectat de numarul culorilor imprimate pe snururi.

Datorita imprimarii full color poate fi realizata chiar si grafica cu tranzitie de culori.

Acoperire:

Imprimare pe o parte: partea interioara ramane alba. In cazul in care se doreste imprimare cu oricare alta culoare decat cea alba pe partea interioara, se considera print pe ambele parti.

Imprimare pe ambele parti: inseamna imprimare cu metoda full color pe ambele parti ale snurului (partea interioara poate sa fie ca si partea exterioara, dar de asemenea poate sa fie si cu grafica diferita). Potrivirea culorilor imprimate pe partea interioara si exterioara nu este garantata. Acest lucru inseamna ca pozitia siglelor/ textelor pe partea interioara si pe partea exterioara nu vor acoperi unul pe celalalt. Va rog sa luati in considerare ca primul si ultimul logo s-ar putea sa fie taiate la productie.

Snururile personalizate prin sublimare sunt foarte rezistente. Inscriptia rezista la uzura si la spalare.

Accesibil si la cantitati mai mici (comanda min. 50 buc./ grafica)

Lungime lanyard: aprox. 90 cm + accesoriul.

La cerere realizam si alte dimensiuni.

Toata suprafata snurului poate sa fie personalizata, inscriptionata.

Cerinte pentru grafica: Va rugam sa ne trimiteti documentele pentru grafica in format vectorial .eps, .pdf, sau .ai (sau in format .jpg cel putin 300 .dpi).

In vederea obtinerii nuantei potrivite va rugam sa ne trimiteti un cod de culoare Pantone Color Bridge Coated!

Daca aveti alte intrebari in ceea ce priveste grafica va rugam contactati colegii nostri.

Dispunem de o larga varietate de accesorii pe stoc, astfel putem sa realizam snurul textil 100% potrivit dorintei clientului.

Accesorii disponibile: carabiniera metalica standard, carabina metalica ovala, clema pentru ecuson, clips pentru ecuson, inel chei, carabina tip alpinism, trident detasabil, separator antisufocare, port-mobil, suport pentru tigara electronica, suport pentru sticla.  Ecusoane full color personalizate si laminate.

Imprimare cu culori fluorescente: sunt disponibile 4 culori stridente, fluorescente, care lumineaza sub lumina UV. Culori disponibile: galben fluorescent, verde fluorescent, portocaliu fluorescent, roz fluorescent

Confectionarea snururilor comandate se realizeaza in cel mai scurt timp.

nyakpánt, oldható csat, passz

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Pentru comanda va rugam sa completati formularul de mai jos: